Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €50,-

Verzenden en Retourneren

Modelform voor herroeping
Verzenden

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, wordt deze z.s.m. verwerkt door ons.

Vanaf €50,- rekenen wij geen verzendkosten.

De verzendkosten bedragen €2,95 bij een totaalbedrag t/m €50,- .

De bestelling wordt geleverd binnen 2-4 werkdagen

De bestelling wordt bezorgd door een externe pakket leverancier,

hierdoor kunnen de dagen afwijken indien er een storing bij deze dienst is.

Retourneren

Vind je de kleur toch niet zo mooi, vielen de boxers als cadeau net niet in de smaak of heb je een andere reden om te retourneren, dan kun je dat binnen 14 dagen nadat je de boxershorts hebt ontvangen aan ons melden. Vervolgens heb je 7 dagen de tijd om de producten daadwerkelijk naar ons terug te sturen. Retourneren mag ook zonder het vooraf aan ons te melden. Uit hygiënisch oogpunt nemen we geen boxershorts retour die op de huid gedragen zijn. Passen over een andere slip of boxer heen mag wel.

Nadat we je bericht hebben ontvangen over de herroeping/retour (of als je dit niet vooraf gemeld hebt: na ontvangst van de producten) maken wij zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 5 dagen het geld van je bestelling (exclusief eventuele betaalde verzendkosten van je bestelling) weer over op hetzelfde betaalmiddel/rekeningnummer als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij uitdrukkelijk anders is afgesproken. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht.

Heb je nog vragen over retourneren of is er echt iets mis met het product (productiefout, verkeerd product geleverd etc.)? Dat lossen we graag goed op, uiteraard zonder dat je kosten maakt. Neem in dat geval even contact met ons op.

Checklist retourneren:
* In geval van retour mogen de boxershorts niet direct op de huid gedragen zijn. Boxers mogen gepast worden over een andere slip of boxer heen. Om de boxers te beoordelen is het niet nodig om ze op de huid te passen. Doe je dit wel, dan kunnen wij ze uiteraard niet meer verkopen. Als een product gebruikt of beschadigd is, dan kunnen wij kosten in rekening brengen voor de waardevermindering.
* De verzegeling (verpakking/plakstrip) op de boxers is nog intact.
* Vermeld bij het retourneren je ordernummer en de klantnaam. Deze kan op het retourformulier worden ingevuld. Dit formulier ontvang je bij je bestelling. 
* Vermeld op het pakketje duidelijk het adres, postcode en de woonplaats van Teckel-wear.

Nog even voor de duidelijkheid:
* Retourneren is op eigen kosten. Vermeld hiervoor duidelijk het adres en de postcode op het pakketje.

* Je kunt het modelformulier voor herroeping (.doc) gebruiken, maar dit hoeft niet. Je kunt ons ook gewoon per e-mail laten weten dat een (deel van de) bestelling retour komt of de producten gewoon terugsturen.
* Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Pas dus altijd over een slip of boxer heen.

Gratis verzenden in Nederland vanaf €45,-

Teckel-wear
  • Facebook Teckel-wear
  • Instagram Teckel-wear

© 2018 bij Teckel-wear       KVK: 71614249       Email: info@teckel-wear.com

Menu

Artikelen