Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €50,-

Over ons

Teckel-wear is opgericht door Sander Paijmans en Lucas Molenkamp. Twee jonge Amsterdamse ondernemers die in 2018 ervoor kozen maar een duurzaam kledingbedrijf te beginnen. Teckel-wear is een onderbroekenmerk dat bijdraagt aan een schonere planeet. Wij hebben besloten om per onderbroek €2,50 te doneren aan de aangesloten goede doelen zodat wij een merk kunnen neerzetten dat een positieve impact heeft op meerdere plaatsen ter wereld en ons daadwerkelijk kunnen onderscheiden van de andere duurzame onderbroeken merken. Wij hebben ervoor gekozen om de verkoopprijs relatief laag te houden en €2,50 van onze winst te doneren aan het goede doel. Dit zodat mensen door middel van het dragen van een alledaags product kunnen bijdragen aan een betere wereld.  

 

Wij hadden beide nooit verwacht werkzaam te zijn in de mode, maar een passie voor geweldig design gecombineerd met duurzaamheid bracht ons ertoe Teckel-wear te starten.  Tijdens een stage in de Filipijnen werkte ik (Lucas Molenkamp) bij een bedrijf dat op een duurzame manier zijde producten fabriceert. Met de winst werd er plastic uit de natuur gehaald en daarmee werkgelegenheid gecreëerd voor de lokale bevolking. Op het moment dat ik terugkwam in Nederland bleef het concept hangen in mijn gedachten. Vanuit deze gedachte ben ik gaan kijken hoe ik hetzelfde concept zou kunnen toepassen op een product voor de Nederlandse markt. Ons doel is dat iedereen kan bijdragen aan een betere wereld door het dragen van een alledaags product!

Onze kernwaarden

Wij hebben 5 verschillende kernwaarden bij Teckel-wear

Uniek design

Ons interne designteam richt zich op het ontwerpen van originele en unieke designs die je nergens anders vindt.

Donaties

Teruggeven maakt deel uit van wie wij zijn. Door middel van partnerships met goede doelen dragen wij bij aan meerder duurzame projecten wereldwijd.

Geen plastic

In het productie- en verzendproces maken wij geen gebruik van plastic, zelfs de knoop in de gulp is van hout gemaakt. Ook versturen wij onze producten in een 100 procent gerecyclede verpakking inclusief een growingpaper.

Ethisch geproduceerd

Punten wij waar rekening mee houden zijn eerlijke lonen, adequate werkplekverlichting, hygiëne, goede zitplaatsen, drinkwater en toiletfaciliteiten.

Transparantie

Open communicatie naar zowel onze klanten, partners, fabrieken en aangesloten winkels over onze productie, donaties en andere belanghebbende aspecten.

Video over Teckel-wear

 

Gratis verzenden in Nederland vanaf €45,-

Teckel-wear
  • Facebook Teckel-wear
  • Instagram Teckel-wear

© 2018 bij Teckel-wear       KVK: 71614249       Email: info@teckel-wear.com

Menu

Artikelen