Fabricaten

Bijgewerkt: 3 sep 2018


Verschillende mannenondergoed

Waar vroeger alle mannen nog in een witte onderbroek van katoen liepen is dat tegenwoordig heel anders. Er zijn heel veel verschillende soorten ondergoed voor mannen en iedereen heeft dan ook weer zijn eigen favoriet. Hieronder een aantal opsommingen van verschillende mannenonderbroeken;


Mannen boxershort

Een boxershorts is eigenlijk geïnspireerd op een broek die boxers droegen. Vechters droegen vroeger een kleine broek die nog omhooggehouden werd door een leren riem. Men leek het fijn om deze broekjes te gaan dragen als ondergoed en bedachten hier dus een variant op. De leren riem werd vervangen door een elastieken band en zo is de mannen boxershort geboren.


Mannen slip

De slip heeft geen broekspijpen en bedekt alleen datgeen wat bedenkt moet worden. Waar de boxershorts nog van verschillende stoffen gemaakt kan worden, word de slip meestal gemaakt van elastisch materiaal zodat het goed aansluit op het lichaam. Mannen die vaak een strakke broek dragen vinden het ook prettig om een slip te dragen omdat er geen extra onnodige stof in de weg zit en je geen hele boxershort in je broek hoeft te proppen. Er zijn verschillende aanwijzingen, zoals een onderzoek van het UMC Utrecht dat het dragen van een strakke onderbroek het zaad nadelig kan beïnvloeden.


Mannen boxerslip

Dit is een mix van een boxershorts en een slip. Het materiaal wat gebruikt word voor het maken van de slip wordt dan toegepast op de boxershort. Het is dus eigenlijk het design van de boxershort met het materiaal van de slip. De elastieken band die gebruikt word is vaak erg hoog en kan daarmee uitstekend bedrukt worden met tekst of het logo van het bedrijf.


Mannen hipster

We hebben het niet over die gasten met baarden die zelf bierbrouwen en muziek van Post Nuclear Society* luisteren op een “ironische” manier, maar over een Hipster slip die lager is uitgesneden. Ze zijn met name populair bij vrouwen die low-cut jeans dragen, er zijn ook behoorlijk wat mannen die hipsters

dragen.


Mannen string Dit is de minimale uitvoering van een slip met een dun stuk stof, bijna een draad, met aan de voorzijde een klein stuk textiel die de schaamstreek bedekt. Voor de meeste mannen is dit niet de meest comfortabeler optie, veel mannen vinden het wel sexy om naar te kijken. Om een string te dragen moet je een beetje lef hebben, een goed gevoel voor hygiëne.

Onderzoek naar het dragen van een wijde mannen boxershort.

Het UMC Utrecht heeft een onderzoek gedaan naar het dragen van zowel wijde als strakke boxershorts. Er is onderzocht of er een verschil is in vruchtbaarheidsproblemen door het dragen van een strakke of een wijde boxershorts. Een vruchtbaarheidsprobleem kan worden aangeduid door slechte zaadkwaliteit. Er is dus gekeken of naar de hoeveelheid, de beweeglijkheid en de vorm van de zaadcellen.

Er zijn verschillende manieren mogelijk om vruchtbaarheidsproblemen in kaar te brengen, denk hierbij aan;

· Lichamelijk onderzoek, hierbij kijken we naar afwijkingen van de geslachtsorganen, beharing en littekens.

· Zaadonderzoek: in het laboratorium onderzoeken we het zaad. We kijken naar het aantal spermacellen, de beweeglijkheid en de vorm van de zaadcellen.

· MAR-test of IBT-test: hierbij onderzoeken we of er in de zaadlozing antistoffen tegen zaadcellen aanwezig zijn.

· Bloedonderzoek.

Uit dit onderzoek is gebleken dat het dragen van een strakke onderbroek slecht is voor de vruchtbaarheid van de man. De aanbevelingen die uit dit onderzoek zijn gekomen zijn als volgt;

· Probeer het dragen van strak ondergoed te vermijden.

· Langdurig baden en sauna bezoek beperken.

· Gebruik van een elektrische deken is niet bevorderlijk voor de zaadkwaliteit.

· Gezond leven.

Meer informatie over dit onderzoek, of zit u met vragen, dan kunt u terecht via de onderstaande link; https://www.umcutrecht.nl/nl/Ziekenhuis/Ziekte/Vruchtbaarheidsproblemen-bij-mannen

Gratis verzenden in Nederland vanaf €45,-

Teckel-wear
  • Facebook Teckel-wear
  • Instagram Teckel-wear

© 2018 bij Teckel-wear       KVK: 71614249       Email: info@teckel-wear.com

Menu

Artikelen