Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €50,-

De maatschappelijk betrokken organisaties

By the Ocean we Unite

By the Ocean we Unite is een Nederlandse stichting met een charitatieve status (ANBI) die bijdraagt ​​aan het voorkomen van méér plastics in onze oceanen. Door middel van een verscheidenheid aan activiteiten, zeilexpedities, lezingen, documentaires & meer (zie uitgebreidere versie) doen we onderzoek, creëren we bewustzijn, leiden en activeren we mensen, organisaties en overheden om de hoogstnodige veranderingen aan te brengen. Door onze krachten te bundelen met partners over de hele wereld, vergroten we ons bereik en verrichten we een positieve impact. Doe mee met onze reis en help onze oceanen, de dieren en onszelf te beschermen tegen plastic vervuiling.

Stichting Dierenlot

Stichting DierenLot zet zich in voor het lot van dieren en wil deze graag helpen. Zij vinden het belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote organisaties te steunen omdat die het verreweg het moeilijkst hebben met het financieren van hun hulpverlening. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dierenasiels, specifieke opvangcentra of dierenambulanceorganisaties. Deze dierenhulporganisaties hebben veelal financiële steun nodig voor voer, medicijnen, dierenartskosten, het uitvoeren van verbouwingen, aanschaf van materieel of hulpmaterialen.

Trees for All

Trees for All is de enige Nederlandse stichting mét een CBF-keurmerk waar compensatie mogelijk is in duurzame bosprojecten. De projecten hebben een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving en dragen bij aan een gezonder klimaat. Trees for All zorgt voor méér bomen en bos wereldwijd en investeert daarmee in de toekomst van onze planeet. Jouw bijdrage voor CO2-compensatie en het planten van bomen investeert Trees for All in de aanleg van nieuw bos en de bescherming van bestaand bos. Deze projecten leveren extra inkomsten op voor de lokale bevolking en dragen bij aan herstel van natuur en milieu.

Gratis verzenden in Nederland vanaf €45,-

Teckel-wear
  • Facebook Teckel-wear
  • Instagram Teckel-wear

© 2018 bij Teckel-wear       KVK: 71614249       Email: info@teckel-wear.com

Menu

Artikelen